Na vrh To top Na vrh Oben началу In cima

O nama

Kvarner imobilije tim na tržištu posredovanja u prometu nekretnina prisutan je od 1996. godine i dugi niz godina vodeća smo agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku Krku i Crikveničko-Vinodolskoj rivijeri gdje posredujemo u kupoprodaji nekretnina na ekskluzivnim lokacijama uz more, luksuznih apartmana, stanova, kuća, elitnih vila, građevinskih zemljišta, objekata poslovne namjene poput hotela, restorana, lokala, turističkih kampova, nautičkih marina te brojnih prilika za ulaganje i investicije.

Ponosni smo na naše dugogodišnje uspješno poslovanje i postignute uspjehe u mnogobrojnim realiziranim poslovima posredovanja u kupoprodaji nekretnina, o čemu svjedoče brojni zadovoljni klijenti koji su posredovanjem agencije Kvarner imobilije d.o.o. ostvarili jednu od važnijih odluka u životu, a to je kupnja ili prodaja nekretnine.
Danas možemo reći da raspolažemo s velikim iskustvom u našem poslovanju.
Kontinuirano radimo na usavršavanju agenata kroz mentorstvo starijih članova tima od kojih većina radi u agenciji duže od 10 godina te sa sigurnošću kažemo da su naši agenti vrsni poznavatelji tržišta nekretnina.
Agenti imaju položen stručni ispit za agente posredovanja u prometu nekretnina i upisani su u Imenik agenata pri Hrvatskoj gospodarskoj komori.

Standard usluga koje redovito pružamo našim klijentima na najvišoj je razini i ne svodi se samo na klasičnu uslugu posredovanja nego uključuje savjetovanje klijenata (konzalting) s procjenom tržišnih vrijednosti nekretnina kako danas tako i prognozu vrijednosti u bliskoj budućnosti.

Dajemo potpunu uslugu u posredovanju u kupoprodaji nekretnina sve do realizacije kupoprodaje, započevši s upoznavanjem klijenata s trenutačnim stanjem na tržištu nekretnina, razgledavanjem nekretnina, provjere imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo, za strane državljanine ishođenje osobnog identifikacijskog broja, zaključenje predugovora odnosno ugovora o kupoprodaji, uknjižbe novog vlasnika u zemljišne knjige, predaje dokumenata na razrez poreza nadležnoj Poreznoj upravi radi reguliranja poreza na promet nekretnina te zaključenja ugovora za isporuku struje i vode na ime novog vlasnika.
U suradnji s našim partnerima možemo Vam omogućiti i rješavanje dodatnih poslova i to: ishođenje akata o građenju, projektiranje objekata, geodetsku izmjeru, građenje objekata, nadzor objekata, ishođenje dozvola za uporabu, izradu etažnog elaborata itd.

U posljednje vrijeme na tržištu se pojavljuje sve veći broj nekretnina koje prodajemo već u početnim fazama gradnje gdje veoma veliki značaj ima naša dugogodišnja poslovna suradnja i povjerljiv odnos s pouzdanim investitorima koji kupcima jamče visoku kvalitetnu gradnje i sigurnu kupnju.

Svjesni smo da je kupoprodaja nekretnina veoma ozbiljan posao stoga našem poslu svakodnevno pristupamo savjesno i odgovorno uz individualan pristup svakom našem klijentu.
Posebnu pažnju pridajemo pravnoj sigurnosti svih naših klijenata s naglaskom na provjeru imovinsko-pravnog stanja nekretnina za koje posredujemo.

Zadnjih desetak godina osim klijenata iz Hrvatske brojni kupci iz cijele Europe, a najčešće iz Slovenije, Austrije, Njemačke, Rusije, Mađarske, Slovačke, Češke, Švedske i Italije, posredovanjem naše agencije kupili su svoju nekretninu na otoku Krku, našem "Zlatnom otoku" ili na Crikveničko-Vinodolskoj rivijeri, a mnogi od njih došli su u našu agenciju uz brojne usmene preporuke onih koji su svoj san ranije ostvarili u poslovnoj suradnji s nama.
I u budućnosti ćemo se truditi u svom poslovanju zadržati kriterije izvrsnosti te pouzdanošću i znanjem potkrijepljenim bogatim iskustvom cijelog tima biti vjerni partneri svim našim klijentima.

U dogovoru s Vama, a ukoliko Vam ništa iz naše trenutne ponude ne odgovara, potrudit ćemo se za Vas pronaći nekretninu kakvu priželjkujete.

Naše znanje i dugogodišnje iskustvo Vaš su kapital!!

Obratite nam se s punim povjerenjem!!
 

Kontakt podaci

Kvarner imobilije d.o.o.
Cvjetni trg 6
51512 Njivice, Hrvatska
        

Kontaktirajte nas

Kvarner imobilije d.o.o. vodeća je agencija za posredovanje u prometu nekretnina na otoku Krku i Crikveničko-Vinodolskoj rivijeri, a članovi našeg tima vrsni su poznavatelji tržišta i posvetit će Vam se potpuno, informirati i savjetovati Vas, a pružena usluga kupnje ili prodaje nekretnine bit će sigurna, protkana profesionalnošću, znanjem i dugogodišnjim iskustvom članova našeg tima (since 1996).

Osnovni podaci

Kvarner imobilije d.o.o.
HR - 51512 Njivice, Cvjetni trg 6
OIB: 48531897892
MB: 2358689
MBS: 040247752 


Direktor: 
Boris Vidović, dipl. ing.
Žiro-račun: 2484008-1104631894
IBAN: HR0524840081104631894
SWIFT: RZBHHR2X
Banka: Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb, HR - 51000 Rijeka, Matije Gupca 11

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćen u cijelosti
Tvrtka je registrirana na Trgovačkom sudu u Rijeci, Tt-08/786-2
Glavna djelatnost prema NKD-u 2007: Agencija za poslovanje nekretninama
Šifra glavne djelatnosti prema NKD-u 2007: 70310
Copyright © 2024. Kvarner Imobilije, Sva prava pridržana
Kako bi Vam osigurali bolje korisničko iskustvo ova web stranica koristi kolačiće. Da bi saznali više o kolačićima kliknite ovdje. Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.Politika kolačića | Politika privatnosti